Nogomet

Olmo: "Bili smo dobri u prvih 45 minuta, imali smo još nekoliko šansi i mogli do još kojeg gola"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 12.12.2019.
Olmo: "Bili smo dobri u prvih 45 minuta, imali smo još nekoliko šansi i mogli do još kojeg gola"
Foto: FaH

Dani Olmo postigao je jedini Dinamov pogodak protiv Manchester Cityja, majstorski je zabio iz iznimno teške situacije...

Dani Olmo još jednom se pokazao u pravom svjetlu i na velikoj sceni potbrdio ogroman potencijal. Protiv teškog protivnika krenuo je jako dobro kao i cijela momčad.

"Bila je teška utakmica. Dobro smo počeli, imali par šansi i mogli zabiti još koji gol. Kod njihovog prvog gola nisam puno vidio, samo sam vidio dvojicu naših na podu... Nakon toga City kao bolja momčad naravno potvrdio je da je Top klasa i dobio je."

Dinamo je dobro otvorio utakmicu što je upotpunjeno njegovim pogotkom.

"Dobri smo bili u prvih 45 minuta. Znao sam da Kadzior zna dobro ubaciti, vidio sam prostor, ušao sam i onda mi je dao super dodavanje pa sam mogao zabiti."

"Bio je super osjećaj, pogotovo jer je za 1:0, u prvih deset minuta, to je još malo podiglo navijače. Na kraju mislim da smo dali sve od sebe i to je dovoljno."

Modri su znali da nije nerealno očekivati Atalantinu pobjedu u Ukrajini.

"Znali smo da je Atalanta jaka momčad i da može dobiti Šahtara, zato smo išli po pobjedu protiv Manchestera, ali nije bilo moguće. Idemo dalje, imamo još dvije utakmice u prvenstvu pa poslije toga odmor."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!