Nogomet

Jerko Leko vladao Kutijom u subotu, Big Bang krenuo moćno

Branimir Korać • nedjelja, 15.12.2019.
Jerko Leko vladao Kutijom u subotu, Big Bang krenuo moćno
Foto: Pixsell

Subota je na Kutiji šibica donijela niz zanimljivih dvoboja, pregršt mečeva koji su odlučeni tek u raspucavanju...

Program je odmah otvoren vrlo zanimljivim susretom između Poliklinike Ribnjak MC Plus i Frigo Plus Restoran Boutiquea, a odluka je pala u raspucavanju gdje je sretnija bila Poliklinika Ribnjak. Ekipa s nekolicinom igrača Alumnusa povela je u sedmoj minuti golom bivšeg igrača Alumnusa Hrvoja Žuvele, a izjednačio je Ante Ivančić za 1:1 u regularnom dijelu.

Na identičan način dalje je prošla bjelovarska ekipa Naturavita koja je bila bolja od Stella Bara. Povela je i ona u sedmoj minuti golom Denija Hajdarovića, a Petar Blažević je u završnici poravnao na 1:1 i izborio raspucavanje.

Dalje ide i Argentum koji je s 3:2 bio bolji od Graditeljstva Merkaš. Svih pet golova palo je u drugom poluvremenu, a za Argentum su zabijali Dragan Juranović, Matija Komljenović i Marin Krajnović. Vratar Dražen Kranjčec i Marko Mlinarić postavili su konačnih 3:2.

Uvjerljiva je bila momčad iz Hercegovine Krešimir Keta Bandić koja je slavila s 5:1 protiv Pepsija Oporovec. Golijadu je otvorio Ivan Peko u drugoj minuti, a do kraja susreta zabijali su i Luka Pehar, Mile Pehar i Vice Božić dok je Jakov Crljić pomogao autogolom.

Vrlo zanimljiva momčad Neo Logistics&Frankos Bar predvođena odličnim vratarom Ivanom Pavlićem izbacila je Tim Kabel s 3:1. Marko Pavlović, Karlo Stojić i Muhamed Alghoul odveli su Neo Logistics&Frankos Bar u sljedeću rundu natjecanja.

Najuvjerljivu pobjedu upisao je superjaki Big bang Cammeo Team koji je svladao Family Park Zmajček s 9:1. Po tri gola postigli su Dino Bartolucci i Jerko Leko, dva je dodao Mario Rac, a jedan Božidar Karamatić.

U veteranskom turniru neočekivano lako ispao je City Kebap s osvajačem Kutije Mijom Rimcem te nizom igrača koji su godinama igrali 1. HMNL, s glatkih 4:0 izbacio ih je Restoran Spare Ribs predvođen s dva gola Zorana Večenaja te po jednim Tomislava Pavičića i Alberta Vastića.

U dvoboju koji je komotno mogao po imenima biti i u samoj završnici, Senjak Hoteli svladali su s 4:3 IPA Zagreb. I ovdje je Jerko Leko bio u glavnoj ulozi, postigao je prva dva gola, zatim su do poluvremena zabili i Mario Garba i Amer Jukan te se činilo da je sve riješeno. Međutim IPA se vraća golovima Tomice Vincelja, Miljenka Kunšteka i Ivice Šajfara, ali ipak ne dolazi do poravnanja.

MNK Porto Tolero Hotel Riva Brist ispao je u raspucavanju od Staarog Vucibaluna nakon što je Roko Rogošić dvije minute prije kraja konačnom pobjedniku donio penale. Hrvoje Vejić i Goran Bošković bili su strijelci za MNK Porto Tolero Hotel Riva Brist, a uz Rogošića na drugoj strani pogodio je i Bartul Broketa.

Dramatično je bilo u dvoboju između austrijske momčadi Ćosić Transporti i Hotel Maestrali Arive. Maestrali su vodili 2:0 golovima Marina Prpića i Ivice Gvozdena, ali Ćosić Transporti su se vratili golovima Dragana Dimića i Amira Bradarića pa u maratonskom raspucavanju izborili prolaz dalje.

Nedjelja nam donosi niz sjajnih susreta i izlazak na parket onih glavnih favorita, a program u dvoranama SŠD Pešćenica i ŠSD Boško Božić Pepsi počinje već u 11 sati.

Kutija šibica:
Poliklinika Ribnjak MC Plus - Frigo Plus Restoran Boutique 3:2 (1:1)
Naturavita - Stella Bar 3:2 (1:1)
Argentum - Graditeljstvo Merkaš 3:2
Caffe Bar Still MNK Klub 75 Kotoriba - Limotehna i Zlatarna Najo 4:3 (1:1)
Pepsi Oporovec - Krešimir Keta Bandić 1:5
Tim Kabel - Neo Logistics&Frankos Bar 1:3
MNK Clio - Ritz Club 4:1
Big Bang Cammeo Team - Family Park Zmajček 9:1

Kutija šibica, veterani:
Restoran Spare Ribs - City Kebap 4:0
Senjak Hoteli - IPA Zagreb 4:3
MNK Porto Tolero Hotel Riva Brist - Staari Vucibalun 4:5 (2:2)
Ćosić Transport - Hotel Maestrali Ariva 9:8 (2:2)

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

SuperSport HMNL

1Square 1857:41+1637
2Stanoinvest Futsal Pula 1875:56+1931
3Futsal Dinamo 1852:41+1131
4Olmissum 1862:55+729
5Novo Vrijeme 1852:48+427
6Torcida 1856:58-223
7Crnica 1852:58-622
8Vrgorac 1851:58-719
9MNK Osijek 1863:75-1219
10Uspinjača Gimka 1856:86-3011

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!