Zimski sportovi

Kutak za kladioničare: Veliki dvoboj KHL-a pred nama, Porto traži prolazak u Kupu

Petar Jenjić • četvrtak, 19.12.2019.
Kutak za kladioničare: Veliki dvoboj KHL-a pred nama, Porto traži prolazak u Kupu
Foto: EPA

Za danas smo izdvojili dva hokejaška i jedan nogometni par, a posebno se izdvaja velika utakmica KHL-a između dvije najbolje ekipe Zapada, St. Peterburga i CSKA Moskve...

Podolsk - Dinamo Riga

Niti današnji domaćin niti gost ne briljiraju, a posebno Dinamo Riga koja je na dnu Zapadne konferencije, a u zadnjih pet utakmica upisala je pet poraza. Domaćin stoji bolje, a trenutno drži zlatnu sredinu i šesto mjesto. U zadnjih pet utakmica upisao je dvije pobjede. Već su tri utakmice odigrali ove sezone, a u dvije je kao pobjednik izašao Podolsk. Vjerujemo da će tako biti i danas.

Prognoza: pobjeda Podolska

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Podolska @1.75, remi @3.90, pobjeda Dinama @3.70

Porto - Santa Clara

U osmini finala Kupa Portugala Porto će dočekati Santa Claru. Trenutno druga ekipa u prvenstvu dočekuje trenutno 15. momčad koja je u zadnjih pet kola upisala dva remija i tri poraza. Od današnjeg protivnika Porto je zadnji puta izgubio još 2001. godine, a danas očekujemo pokoji pogodak više na susretu.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.55, više @2.30

St. Peterburg - CSKA Moskva

Jedan od najvećih dvoboja KHL-a igra se danas na otvorenom u Gazprom Areni. Riječ je o borbi za prvo mjesto na Zapadu, a SKA trenutno ima bod više od CSKA, ali i dvije utakmice više. U seriji je od 12 pobjeda. S druge strane, Moskovljani su izgubili četiri od zadnjih deset utakmica, a tako i svoje prve mjesto. Prije dva tjedna ove su dvije momčadi odigrale jednu utakmicu, a na gostovanju je slavio St. Peterburg pa ćemo tako i danas odlučiti se za istu momčad kao pobjednika.

Prognoza: pobjeda St. Peterburga

Koeficijenti (Supersport): pobjeda St. Peterburga @2.65, remi @4.00, pobjeda CSKA @2.65

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!