Košarka

Problemi za Lakerse, LeBron mora pauzirati zbog ozljede

Jan Šneler • četvrtak, 26.12.2019.
Problemi za Lakerse, LeBron mora pauzirati zbog ozljede
Foto: EPA

Poraz od Los Angeles Clippersa (111:106) sigurno je zabolio sve u Los Angeles Lakersima, ali zbog ozljede LeBron Jamesa zabrinutost je sigurno još i veća...

Iako su Los Angeles Lakersi prvi na Zapadu i slove kao najveći favoriti za osvajanje naslova NBA prvaka ove sezone, vijesti koje dolaze u vezi zdravstvenog stanja LeBron Jamesa nisu najbolje. Najbolji igrač Lakersa je trenutno u 35. godini života i svaka ozbiljnija ozljeda zahtijeva još duži oporavak.

U jučerašnjoj utakmici protiv Clippersa, LeBron se sudario s Patrickom Beverleyjem i zaradio težak udarac u desnu stranu prepona. Srećom po Lakerse, nije ozlijedio lijevi dio prepona, zbog kojih je prošle sezone morao pauzirati čak 17 utakmica.

Prema riječima LeBrona, ozljeda nije toliko ozbiljna, ali sigurno će trebati odmor. Kako doznaju američki mediji, članovi Uprave Lakersa zamolili su LeBrona da odmori nekoliko utakmica kako bi potpuno zaliječio ozljedu i bio spreman za samu završnicu sezone. U ovom trenutku, Lakersi imaju komotnu poziciju na tablici i moći će bez najboljeg igrača, ali kada bi se ozljeda pogoršala, nade o naslovu vrlo brzo bi se utišale.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!