Tenis

Kei Nishikori zbog ozljede propušta ATP Cup i Australian Open

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 30.12.2019.
Kei Nishikori zbog ozljede propušta ATP Cup i Australian Open
Foto: EPA

Najbolji japanski tenisač Kei Nishikori zbog problema s ozljedom lakta prisiljen je propustiti nastup na ATP Cupu te Australian Openu što su trebali biti prvi izazovi u novoj sezoni...

Keija Nishikorija ozljede nisu mazile tijekom karijere i imao ih je i previše. Upravo zbog jedne od njih propustit će početak nove sezone i nije potpuno poznato kada će se naći ponovno na terenu.

Nishikori je potvrdio kako neće biti u mogućnosti nastupiti niti na ATP Cupu koji je na rasporedu idućeg tjedna, kao niti na Australian Openu.

"Na žalost morao sam se povući s ATP Cupa i Australian Opena. Donio sam takvu odluku s mojim timom zato što još uvijek nisam spreman pružati 100 posto od sebe na najvišoj razini. Odluka nije bila laka jer mi je Australija jedno od omiljenih mjesta za igranje", poručio je Nishikori.

Nishikori je u listopadu podvrgnut operaciji lakta, a oporavak ide nešto sporijim tijekom nego što se očekivalo. Ovo je novi udarac za organizatora ATP Cupa kojima je nastup otkazao i Roger Federer koji drugačije tempira ulazak u sezonu, ali Andy Murray koji ima problema s ozljedom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!