Nogomet

Nikola Katić: "Ovo je nevjerojatan osjećaj, drago mi je da sam osigurao pobjedu"

Marjan Kreševac • ponedjeljak, 30.12.2019.
Nikola Katić: "Ovo je nevjerojatan osjećaj, drago mi je da sam osigurao pobjedu"
Foto: Pixsell

Hrvatski nogometaši Borna Barišić i Nikola Katić briljirali su u najvećem škotskom derbiju između Celtica i Rangersa, a posebno zadovoljan bio je Katić koji je svojim pogotkom osigurao pobjedu i važna tri boda u borbi za naslov...

Više od devet godine Rangersi nisu pobijedili Celtic na njihovom terenu što im je uspjelo zahvaljujući odličnom nastupu dvojice hrvatskih nogometaša, Borne Barišića i Nikole Katića. U 56. minuti susreta Barišić je izveo ubačaj iz kuta, a Katić je savršenim udarcem glavom pospremio loptu u mrežu za veliko slavlje gostiju na Celtic Parku.

Junak susreta Katić bio je i više nego oduševljen činjenicom da je upravo on svojim pogotkom priskrbio Rangersu tri boda u derbiju: "Ovo je bio nevjerojatan dan i upravo sam rekao Connoru Goldsonu da se nadam da nikada neće završiti."

"Ovo je nevjerojatan osjećaj, bilo nam je teško nakon primljenog pogotka, ali na kraju ostali smo čvrsti i s velikom vjerom u svoje sposobnosti. Dokazali smo da smo bili bolja momčad i zbog toga sam nevjerojatno sretan."

Iako je Katić vrlo lako mogao postati tragičar susreta kada je napravio prekršaj za kazneni udarac imao je sreće što je Allan McGregor odlično reagirao i obranio jedanaesterac: "Bilo mi je jako teško, ali Greegsy je sjajno reagirao i obranio jedanaesterac, spasio je mene i momčad. Usprkos svemu ostali smo pribrani, držali se plana i na kraju osvojili tri boda."

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!