Košarka

Izašli prvi rezultati All-Star glasovanja: Trojica s preko milijun glasova, Dončiću najviše

Branimir Korać • četvrtak, 02.01.2020.
Izašli prvi rezultati All-Star glasovanja: Trojica s preko milijun glasova, Dončiću najviše
Foto: EPA

NBA liga objavila je prve rezultate glasovanja za NBA All-Star dvoboj. Trojica igrača već sada su prešli brojku od milijun glasova, a nije iznenađenje tko su oni...

Luka Dončić oduševio je košarkaški svijet ove sezone što pokazuje i glasovanje za NBA All Star susret. Dončić je trenutno vodeći s 1.073.957 glasova što je vrlo mala prednost u odnosu na Giannisa Antetokounmpa koji drži drugo mjesto s 1.073.358 glasova. Slijedi ih LeBron James s 1.020.851 glasom.

Prvi sljedeći koji bi trebao prebaciti brojku od milijun je Anthony Davis koji je u trenutku objave broja glasova trebao njih tek nešto više od 40 tisuća.

Na Zapadu među krilnim igračima i centrima nema većih iznenađenja, ali zato je na Istoku na visokom šestom mjestu Tacko Fall, centar Celticsa koji još uvijek ima epizodnu ulogu, ali marketinški posao i prije dolaska u ligu je odrađen jako dobro.

Na Zapadu je među bekovima na četvrtom mjestu Stephen Curry iako je njegova sezona prekrižena, a na vrlo visokom osmom mjestu je i Alex Caruso iz Lakersa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!