Rukomet

Peruničić: "Na Hrvatsku ne treba trošiti riječi"

Petar Jenjić • petak, 03.01.2020.
Peruničić: "Na Hrvatsku ne treba trošiti riječi"
Foto: FaH

Rukometaši Srbije igrat će u skupini A protiv Bjelorusije, Crne Gore i Hrvatske, a protivnike je najavio i izbornik Nenad Peruničić...

Za šest dana kreće Europsko prvenstvo u rukometu koje je Srbiju smjestilo u skupinu A s Bjelorusijom, Crnom Gorom i Hrvatskom. Najavio ga je za RSS srpski izbornik Nenad Peruničić.

"Ne živim u prošlosti, gledam momčad koja je sada i više nemamo pravo hvaliti se kako smo najbolji i najveći. Smjene u rukometu su velike, mi smo u stvaranju nečega što nam može biti dobro."

Hrvatska je favorit za prvo mjesto u skupini.

"Bjelorusija je odlična reprezntacija kada je kompletna. Što se tiče Crne Gore, to je dobra i mlada ekipa s mladim trenerom skandinavske škole. Ne sviđa mi se ovaj naboj koji postoji, za mene je to jedan narod i stav mi je da se svjetinje ne diraju. Na Hrvatsku ne treba trošiti riječi, najkvalitetniji su i to je činjenica."

"Moramo gledati sebe, a garantiram da će ovi igrači biti borbeni i da će pokazati srce. Nadam se najboljem. Upravni je odbor postavio cilj prolaska u sljedeću fazu. Uvijek vjerujem u više, ali vidjet ćemo. Vjerujem u ove igrače", dodao je Peruničić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!