Nogomet

Marko Livaja s dva pogotka vodio AEK do pobjede protiv davljenika

Branimir Korać • nedjelja, 05.01.2020.
Marko Livaja s dva pogotka vodio AEK do pobjede protiv davljenika
Foto: EPA

Grci su imali na rasporedu susrete 17. kola, u središtu pozornosti bio je dvoboj između Olympiakosa i Panathinaikosa, a AEK je predvođen Markom Livajom glatko slavio protiv Panetolikosa...

Marko Livaja još jednom je igrao važnu ulogu u pobjedi AEK-a. Njegova momčad slavila je protiv skromnog Panetolikosa, a Livaja je bio dvostruki strijelac.

U 29. minuti AEK je stigao do vodstva nakon što je dosuđen kazneni udarac i to nakon intervencije VAR-a. Bilo je sumnjivo, međutim pokazano je na 11 metara, a Livaja je bio siguran izvođač.

U završnici prvog dijela Panetolikos je uspio doći do poravnanja golom Jorgea Diaza i na odmor se otišlo s tih 1:1.

Nedugo nakon početka drugog poluvremena AEK se vratio u vodstvo, a ponovno je precizan bio Livaja. Lopta je ubačena na peterac, a Livaja je glavom zabio za 2:1.

Hrvatski internacionalac izborio je kazneni udarac u 82. minuti kada je srušen na ulasku u 16 metara, a Verde je postavio konačnih 3:1.

Livaja je odradio svih 90 minuta.

Spomenimo da je u velikom derbiju Olympiakos bio bolji od Panathinaikosa i svladao ga je s 1:0 golom El Arabija u 74. minuti. Kako je PAOK poražen u gostima kod Arisa 4:2, Olympiakos je zasjeo na vrh ljestvice.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!