Rukomet

Izbornik BiH zahvalio se Hrvatskom rukometnom savezu: "Imali smo odlične uvjete"

Petar Jenjić • utorak, 07.01.2020.
Izbornik BiH zahvalio se Hrvatskom rukometnom savezu: "Imali smo odlične uvjete"
Foto: Pixsell

Rukometni savez Bosne i Hercegovine objavio je razgovor s izbornikom Bilalom Šumanom koji se zahvalio Hrvatskoj na gostoprimstvu u Poreču...

Izbornik Bosne i Hercegovine Bilal Šuman zahvalio se Hrvatskom rukometnom savez na gostoprimstvu na pripremama u Poreču.

"Imali smo odlične uvjete u Hrvatskoj. HRS se potrudio da budu isti uvjeti kao što ih ima i njihova reprezentacija. Ne znam kako da još zahvalimo. Hvala i gospodinu Zoranu Gopcu i cijelom Savezu jer su nam pomogli u svakom smislu."

BiH je izgubila od Katra s 30:27, dok je s Hrvatskom remizirala 33:33.

"Ekipa je odradila dobar posao, zadovoljan sam njihovim odnosom prema onom što smo im zadali. Bilo je naporno, ali radili su sve bez pogovora. Iskreno vjerujem da spremni dočekujemo početak Europskog prvenstva."

"Igrali smo protiv dva jaka rivala. Samo ime Hrvatske u svijetu rukometa je veliko, a mi smo izvukli remi, čak i onda kada su svi pomislili da nam se bliži poraz, nismo posustajali. Drago mi je da smo pokazali karakter. Raduje me da smo bili odgovorni. Spremni putujemo u Norvešku", dodao je izbornik BiH za službene strane Rukometnog saveza BiH.

FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!