Rukomet

Martinović: "Loše sam, ovo mi je teško palo. Moram biti jak i sigurno ću biti najveći navijač ove reprezentacije"

Mihaela Bradovski • utorak, 07.01.2020.
Martinović: "Loše sam, ovo mi je teško palo. Moram biti jak i sigurno ću biti najveći navijač ove reprezentacije"

Četvrti igrač koji je otpao na ovim pripremama zbog ozljede je Ivan Martinović. Potentni desni vanjski koji igra jako dobro u Bundesligi u momčadi iz samog vrha, zbog ozljede neće na Europsko prvenstvo...

Hvalio ga je i Lino Červar, Ivan Martinović uistinu je bio igrač koji je reprezentaciji trebao kako bi Luka Stepančić dobivao vremena za predah, no nakon Luke Šebetića, otpao je i Martinović, još jedan desni vanjski. Ne treba zaboraviti niti kako nema Jakova Vrankovića koji je također na toj poziciji, a i on je imao velikih problema s ozljedom.

"Loše sam, ovo mi je teško palo. Imali smo taktički trening, bio sam u napadu i krenuo za loptom, ali sam pao i stao na nečiju nogu, ona se izvrnula i kost je pukla. Bio sam u Zagrebu na slikanju, ali to ne znači da neću biti uz dečke, idem ih na štakama podržati, moram biti uz njih. To je tako u sportu, iz ovog ću izaći još jači jer što te ne slomi, ojača te", istaknuo je Martinović za Net.hr.

Suigrači pružaju podršku Martinoviću, a Domagoj Duvnjak kao jedan od onih koji zna kako je zaraditi ozljedu u nezgodno vrijeme, odmah je stao uz Martinovića.

"Barem ću pokušati ne tugovati previše. Rekli su mi u reprezentaciji da dignem glavu, da će sve biti dobro, još uvijek stižu poruke igrača koji mi pružaju najveću potporu. To je sport, Duvnjak mi je rekao kako se ozlijedio u prvoj utakmici na prošlom Europskom prvenstvu u Hrvatskoj i da moram biti hrabar. Moram biti jak i sigurno ću biti najveći navijač ove reprezentacije."

AUTOR: HRS, Jozo Čabraja, Kolektiff

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!