Rukomet

Červar: "Vjerujem da su ovi mladi gladni uspjeha i medalja"

Petar Jenjić • srijeda, 08.01.2020.
Červar: "Vjerujem da su ovi mladi gladni uspjeha i medalja"
Foto: Pixsell

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar kazao je kako je momčad imala još jedan dug i iskren razgovor te da svakog protivnika moraju ozbiljno shvatiti...

Razgovor s medijima odradio je izbornik Lino Červar prije puta za Austriju gdje će igrati prvu fazu Europskog prvenstva.

"Imali smo još jedan dugačak i iskren razgovor sinoć. Spremni smo za EURO. Skupina u kojoj se nalazimo u Grazu, lagana je samo na prvi pogled. Favoriti smo, ali svakog suparnika moramo maksimalno ozbiljno uzeti u obzir jer pod svaku cijenu želimo doći u Beč s dva boda. Šteta je što nam se toliko ozljeda zaredalo, ali iz ove kože ne možemo."

Europski prvak osigurava izravan plasman u Tokio. Ako Danska bude prvak, onda će finalist ići na Olimpijske igre jer su Danci svjetskom titulom osigurali svoje mjesto. Ulazak u polufinale donosi izravan plasman na Svjetsko prvenstvo u Egiptu sljedeće godine.

"Vjerujem da ovi mladi mogu iskoristiti priliku koju su dobili te da su gladni uspjeha i medalja. Nadamo se da nas i naši navijači podržati i da ćemo barem osjetiti dio atmosfere kakvu smo imali u Austriji 2010. godine", dodao je Červar.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!