Tenis

Schwartzman glatko svladao Bornu Ćorića, Hrvatska bez šanse za prvo mjesto

Mihaela Bradovski • srijeda, 08.01.2020.
Schwartzman glatko svladao Bornu Ćorića, Hrvatska bez šanse za prvo mjesto
Foto: EPA

Nakon Marina Čilića, poraz u susretu trećeg kola protiv Argentine upisao je i Borna Ćorić što znači da Argentina osvaja prvo mjesto u skupini. S druge strane Hrvatska još uvijek ima šanse za prolaz kao drugoplasirana...

Dva meča u singlu za što brži zaborav. Nakon Marina Čilića koji je puno griješio i izgubio od Guida Pelle, poraz je upisao i Borna Ćorić koji je igrao protiv Diega Sebastiana Schwartzmana i glatko izgubio.

Sve je na paru i jasno je da Ivan Dodig i Nikola Mektić moraju pobijediti Gonzaleza i Moltenija da bi Hrvatska prošla dalje.

Borna je protiv Schwartzmana odigrao iznimno loše, ništa mu nije polazilo za rukom od samog početka, ulazio je u probleme i nije ih znao rješavati. Schwartzman čak i nije odigrao ništa spektakularno, a već je vodio 4:0 i situacija je bila vrlo loša.

Nakon što je Ćorić izgubio prvi set sa 6:2, odmah je izgubio servis u drugom setu i bilo je jasno kako mu treba ogroman preokret u samom nastupu da bi nešto napravio. To se nije dogodilo, potonuo je do kraja i izgubio sa 6:2, 6:2.

Očekuje se rasplet dvoboja parova, a ako Hrvatska tu uzme taj željeni bod, igrat će u nokaut fazi protiv Španjolske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!