Rukomet

Simić: "Presudio je Duvnjak, ali nisam nezadovoljan, Hrvatska je puno jači protivnik"

Branimir Korać • petak, 10.01.2020.
Simić: "Presudio je Duvnjak, ali nisam nezadovoljan, Hrvatska je puno jači protivnik"
Foto: Pixsell

Odličan nastup Hrvatske u drugih 30 minuta bio je dovoljan za pobjedu protiv Crne Gore. Završilo je 27:21, a nije bilo prigovora o zasluženosti hrvatske pobjede...

Crna Gora odigrala je vrlo dobro prvo poluvrijeme, tu je stvorila Hrvatskoj dosta problema i uostalom vodila je na odmoru. Stefan Čavor problem vidi u velikom broju pogrešaka u drugom dijelu.

"Prvo poluvrijeme je bilo odlično, u drugom smo bili dosta slabi u napadu. Imali smo dosta tehničkih pogrešaka što su Hrvati iskoristili. U prvih 30 minuta smo bili agresivni, igrali smo do kraja, koristili smo svaku šansu, a u nastavku to nismo imali. Protiv ovakve reprezentacije to ne smijemo dozvoliti."

Nebojša Simić na vratima Crne Gore sporije je otvorio utakmicu, ali imao je nekoliko odličnih obrana s kojima je pomogao Crnoj Gori da dođe do vodstva na odmoru.

"Dobro smo izgledali u prvom dijelu, borili se, ali onda smo pali. Ne mogu reći da se nismo borili i u nastavku, ali je presudio Duvnjak na prednjem s puno presječenih napada. Napad nam je bio bez rješenja, Hrvati su postigli golove iz kontri i odvojili se, a poslije je sve riješio moj suigrač Marić s pozicije pivota. Nisam, ipak, nezadovoljan, Hrvatska je puno jači protivnik od nas. Pokazali smo zube, ako ovako budemo igrali, mislim da ćemo proći u drugi krug. Želja mi je da se uvijek ovako borimo", istaknuo je Simić.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!