Rukomet

Sigurdsson: 'Možda su nas Danci podcijenili'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 12.01.2020.
Sigurdsson: 'Možda su nas Danci podcijenili'

Najiskusniji islandski igrač, legendarni Gudjon Valur Sigurdsson ne zanosi se pobjedom protiv Danske i traži od suigrača da ostanu čvrsto na zemlji...

Gudjon Valur Sigurdsson ima iza sebe more utakmica protiv Danske. Najbolji reprezentativni strijelac u povijesti dočekao je pobjedu protiv velikog protivnika.

"Dobro smo odradili utakmicu i za to smo nagrađeni, zadovoljan sam. Teško je opisati koliko je teško igrati protiv Danske pred njenim navijačima, koliko su to talentirani, pametni i dobri s loptom igrači. Znali smo da smo i mi dobri, ali isto tako pouzdali smo se u to da neće imati dobar dan. Možda su nas podcijenili, ali sam sretan kako smo odigrali", kaže Sigurdsson.

Sigurdsson upozorava kako je ovo samo jedna pobjeda i vrijedi tek dva boda.

"Ovo je tek jedna pobjeda, a već pobjeđivali u prvim utakmicama pa nismo napravili ništa. Moramo ostati na zemlji. Možemo sada govoriti kako smo svladali svjetskog prvaka i olimpijskog pobjednika, ali ovo su samo dva boda."

"Bilo bi lijepo da dobijemo po dva boda za svaku dansku osvojenu titulu. Sada se moramo dobro odmoriti, oporaviti i nastaviti dalje."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!