Košarka

Skroman Žižić u pobjedi Cavaliersa, skroman Hezonja u porazu Blazersa

Petar Jenjić • nedjelja, 12.01.2020.
Skroman Žižić u pobjedi Cavaliersa, skroman Hezonja u porazu Blazersa
Foto: EPA

Noćas su nastupili Ante Žižić i Mario Hezonja od hrvatskih košarkaša, a do pobjede je stigao Žižić sa svojim Cleveland Cavaliersima...

Cleveland Cavaliersi iznenadili su u gostima Denver Nuggetse koje su svladali sa 111:103. Zaostajali su 14 razlike na početku posljednje četvrtine prije nego su napravili seriju 25:10 i prešli u vodstvo. Ipak, bilo je to kratkog vijeka. Raspoloženiji Cavaliersi vratili su se u vodstvo te stigli do pobjede.

Collin Sexton predvodio je Cavalierse s 25 poena, Kevin Love dodao je 19 poena i 15 skokova. Ante Žižić za devet i pol minuta dodao je dva poena (1/3 za dva) i šest skokova.

Jamal Murray s 24 poena i pet skokova predvodio je Nuggetse, Nikola Jokić dodao je 19 poena, 12 skokova i pet asistencija.

Milwaukee Bucksi s pobjedama su nastavili i kod Portland Trail Blazersa koje su svladali sa 122:101. Vodstvo su preuzeli sredinom prve četvrtine te ga sačuvali do kraja. Susret su prelomili u posljednjoj četvrtini kada su za stalno otišli na više od 15 poena prednosti.

Giannis Anteteokounmpo s 32 poena, 17 skokova i šest asistencija predvodio je Buckse, Khris Middleton dodao je 30 poena. Dragan Bender nije igrao.

Damian Lillard predvodio je Blazerse s 26 poena i pet asistencija. Mario Hezonja dodao je dva poena (1/1 za dva), jedan skok i jednu asistenciju za 11 minuta u igri.

NBA:
Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers 103:111
Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks 101:122

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!