Rukomet

Lagergren ipak zamijenjen, upitnici ostaju: 'Molimo vas da ne kopate previše po tome'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 13.01.2020.
Lagergren ipak zamijenjen, upitnici ostaju: 'Molimo vas da ne kopate previše po tome'
Foto: Pixsell

Najveći upitnik vezan uz švedsku reprezentaciju je onaj oko Albina Lagergrena. Lagergren nije igrao protiv Slovenije, a nitko nije htio reći o kakvim je zdravstvenim problemima riječ...

Švedska je izgubila od Slovenije u dvoboju drugog kola grupne faze Europskog prvenstva, Slovenci su slavili 21:19, a Švedska je u susret ušla samo s 15 igrača. Naime u hotelu je ostao Albin Lagergren oko kojeg se odmah krenulo s nagađanjima o čemu je riječ.

Glasnogovornik Švedskog rukometnog saveza nije mogao čak potvrditi niti je li riječ o ozljedi noge već je samo rekao - moguće je. "Nije u sastavu zbog zdravstvenih razloga, to je sve što mogu reći", poručio je.

Liječnik reprezentacije Daniel Jerhag također nije htio ništa otkriti.

"Albin me zamolio da ne komentiram njegovo zdravlje i moram to respektirati. Molimo vas da ne kopate previše po tome", kaže Jerhag.

Niti izbornik, a niti igrači nisu htjeli ništa komentirati pa je tako samo Jerry Tollbring kratko poručio - morate pitati liječnika.

U svakom slučaju dan kasnije Lagergren je zamijenjen, neće biti u sastavu za Poljsku, a umjesto njega ulazi Jack Thurin.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!