Rukomet

Cupara: 'Hrvatska je All-Star momčad s vrhunskom vanjskom linijom i crtom'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 13.01.2020.
Cupara: 'Hrvatska je All-Star momčad s vrhunskom vanjskom linijom i crtom'
Foto: Pixsell

Vratar Srbije Vladimir Cupara kao i ostatak momčadi nije briljirao u dosadašnjem dijelu Prvenstva, ali nada se spašavanju obraza protiv Hrvatske...

Hrvatska u posljednjem kolu skupine A Europskog prvenstva igra protiv Srbije, a vratar srpske reprezentacije i član Veszprema, Vladimir Cupara, žali zbog lošeg nastupa u dosadašnjem dijelu natjecanja.

"Teško mi je što smo ispali, ali bez obzira na sve, meni je čast igrati za svoju zemlju, to je ono što me nosi u karijeri. Mlada smo reprezentacija i borimo se sa sobom i s očekivanjima. Momcima se ne može ništa zamjeriti, oni su najviše htjeli uspjeh", kaže Cupara za Sportske novosti.

Cupara dodaje kako će Srbija spašavati čast u susretu protiv Hrvatske.

"To je utakmica za spašavanje obraza, moramo to odraditi najbolje što možemo, a što će biti, ne pita se samo nas. Hrvatska je All-Star momčad s vrhunskom vanjskom linijom, crtom, a kila iako su mlađa nimalo ne nedostaju. U dobroj su formi i na krilima navijača apsolutni favoriti."

Hrvatska će opet imati veliku podršku s tribina.

"Lijepo je igrati u takvoj atmosferi iako ljudi ne navijaju za tebe. Nekako vjerujem da će biti dobra utakmica, vama za put dalje, a nama za put kući."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!