Rukomet

Portugal u utakmici dana stavlja na ispit Norvežane uz izravan prijenos na RTL-u

Branimir Korać • utorak, 14.01.2020.
Portugal u utakmici dana stavlja na ispit Norvežane uz izravan prijenos na RTL-u

Bogat program i danas na Europskom prvenstvu u rukometu. Hrvatska je pobjedom protiv Srbije završila s nastupom u toj prvoj fazi natjecanja i čeka protivnike u drugom krugu...

Hrvatska, Bjelorusija, Španjolska i Njemačka sigurni su sudionici skupine u drugoj fazi natjecanja, a sada još očekuju protivnike iz skupine B koji će upotpuniti društvo koje će se boriti za polufinale.

U izravnom dvoboju za prolazak u sljedeću fazu sastaju se Austrija i Sjeverna Makedonija u susretu koji nudi neizvjesnost i veliki ulog. Austrijanci su domaćini i nalaze se na vrhu skupine s dvije pobjede, međutim još uvijek nisu definitivno osigurali prolaz u drugu fazu, moguće je zatvaranje krugova što znači da moraju krajnje ozbiljno odraditi ovaj dvoboj. Susret je na rasporedu od 18:15 sati u izravnom prijenosu na RTL 2.

U isto vrijeme na RTLplayu možete pratiti izravan prijenos dvoboja između Švicarske i Slovenije. Švicarci s Andyjem Schmidom da bi prošli dalje moraju vrlo visoko svladati Sloveniju ili slaviti u ovom dvoboju te navijati za Poljake protiv Švedske. Njihove šanse za prolaz su dosta male jer i Slovenci bi rado do pobjede u ovom dvoboju kako bi bili sigurni da prenose maksimalan broj bodova u sljedeću fazu.

U večernjem terminu od 20:30 na rasporedu je na glavnom RTL-ovom kanalu dvoboj između Portugala i Norveške, dvije reprezentacije koje su bile kobne za veliku Francusku. I jedni i drugi osigurali su prolaz u sljedeću fazu, a sada igraju za prvo mjesto u skupini i odluku tko će prenijeti koliko bodova u sljedeću fazu natjecanja što je vrlo bitna stavka.

Istovremeno na RTLplayu možete pratiti dvoboj između Švedske i Poljske. Šveđani su psihički bili u teškom stanju nakon poraza od Slovenije, ali nemaju vremena za plakanje i moraju se ekspresno oporaviti. Problem je i što su ostali bez jedinog pravog desnog vanjskog Albina Lagergrena, no i bez njega bi trebali lako izaći na kraj s Poljacima.

Zanimljiv program, dobit ćemo odgovore na još neka pitanja vezana uz sudionike druge faze natjecanja, sasvim dovoljno je razloga da budete uz prijenose na RTL-ovim programima i RTLplayu.

Slika 1 od 1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!