Rukomet

Šipić: 'Moramo nastaviti igrati kao što smo igrali u Grazu'

Mihaela Bradovski • utorak, 14.01.2020.
Šipić: 'Moramo nastaviti igrati kao što smo igrali u Grazu'
Foto: Pixsell

Pred Hrvatskom je druga faza Europskog prvenstva i odlučujuće bitke za mjesto u polufinalu. Bit će potrebno odigrati još bolje nego u Grazu jer će i protivnici biti još zahtjevniji...

Hrvatska je otputovala za Beč gdje nastavlja s natjecanjem na Europskom prvenstvu u drugoj fazi natjecanja. Marko Mamić zadovoljan je odrađenim u Grazu.

"Dojmovi su super, pobijedili smo u sve tri utakmice i ostvarili naše ciljeve, odigrali smo dobro i u obrani i u napadu. Sada idemo prema Beču gdje nas čeka sljedeća faza."

Sada slijedi onaj zahtjevniji dio, teži protivnici u skupini u Beču gdje Hrvatska mora nastaviti s ovakvom igrom i u obrani i u napadu, tvrdi Marin Šipić.

"Sada nas čeka malo teži dio, četiri utakmice u Beču gdje već znamo dva protivnika, Njemačku i Španjolsku. Još se čeka iz B skupine da vidimo tko će proći, ali mislim da će nam tamo prvi protivnik biti Austrija. Moramo nastaviti igrati kao što smo igrali ovdje, pogotovo što se tiče obrane kao protiv Bjelorusije gdje smo je odigrali tako da stvarno nisu imali rješenje. Ako tako uđemo u utakmice u Beču, ne bi trebalo biti problema."

Šipić ističe kako je atmosfera u reprezentaciji sjajna.

"Atmosfera je uvijek luda, svi su uvijek spremni za zezanciju i šalu, ali kada se radi onda je ozbiljno. Jednostavno si ne smiješ dopustiti da budeš loš zbog ovih navijača koji su došli i odlučili te podržati."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!