Košarka

Hawksi prekinuli niz poraza kod Spursa, Raptorsi pregazili Warriorse

Petar Jenjić • subota, 18.01.2020.
Hawksi prekinuli niz poraza kod Spursa, Raptorsi pregazili Warriorse

Noćas je odigrano još pet utakmica u NBA ligi, a neke od njih odlučene su u samoj završnici. Tako su Atlanta Hawksi slavili na gostovanju kod San Antonio Spursa, dok su Indiana Pacersi stigli do pobjede prptov Minnesota Timberwolvesa...

Do nove pobjede, kojom su stigli na omjer 27-15, stigli su Indiana Pacersi koji su na domaćem parketu bili bolji od Minnesota Timberwolvesa sa 116:114. Junak susreta bio je Malcolm Brogdon koji je ubacio pobjednički koš 18 sekundi prije kraja dvoboja.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio T.J. Warren s 28 poena i pet skokova, dok je Jeremy Lamb dodao 18 poena i šest skokova.

Karl-Anthony Towns s 27 poena i pet skokova predvodio je Minnesotu.

Jednosmjernu utakmicu gledali smo u Torontu gdje su Raptorsi izjednačili najbolji franšizni učinak po broju poena. S visokih 140:111 bili su bolji od Washington Wizardsa.

Najbolji je kod Raptorsa bio Norman Powell s 28 poena i pet skokova, dok je Terence Davis dodao 23 poena i sedam skokova.

Wizardse je predvodio Troy Brown Jr. s 22 poena i osam skokova.

Miami Heat odigrao je sjajno na gostovanju kod Oklahoma City Thundera te u konačnici slavila sa 115:108. Vodili su kroz veći dio utakmice, a u posljednjoj četvrtini i s 22 poena razlike. Thunder se kasnije uspio spustiti na minus sedam, ali to je najbliže što je uspio doći.

Miami je do pobjede predvodio Kendrick Nunn s 22 poena, dok je Bam Adebayo dodao 21 poen, osam skokova i pet asistencija.

Najbolji je kod Thundera bio Danilo Gallinari s 27 poena i šest skokova.

San Antonio Spursi imali su 14 poena prednosti u posljednjoj četvrtini protiv Atlanta Hawksa, ali nisu uspjeli izdržati. Hawksi su napravili preokret kojeg je šest sekundi prije kraja tricom kompletirao Kevin Huerter. Tako su prekinuli niz od 21 poraza u San Antoniju.

Trae Young predvodio je Hawkse s 31 poenom, pet skokova i devet asistencija, dok je Cam Reddish dodao 22 poena, pet skokova i četiri ukradene lopte.

Najbolji je kod Spursa bio LaMarcus Aldridge s 30 poena i pet skokova.

NBA:
Indiana Pacers - Minnesota Timberwolves 116:114
Philadelphia 76ers - Chicago Bulls 100:89 (Korkmaz 24p / LaVine 23p, 7sk)
Toronto Raptors - Washington Wizards 140:111
Oklahoma City Thunder - Miami Heat 108:115
San Antonio Spurs - Atlanta Hawks 120:121

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!