Rukomet

Kutak za kladioničare: Došlo je vrijeme za Marka Mamića

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 20.01.2020.
Kutak za kladioničare: Došlo je vrijeme za Marka Mamića
Foto: Pixsell

Početak novog tjedna prolazi u znaku Europskog prvenstva za rukometaše te Australian Opena. Hrvatski rukometaši igraju protiv Češke, a očekuje se kako će Červar rotirati minutažu...

Hrvatska - Češka

Hrvatska igra za nju rezultatski potpuno nebitnu utakmicu protiv Češke. Pobjeda joj ne garantira prvo mjesto, poraz joj ne garantira da neće biti prva. Sve će ovisiti o zadnjem kolu, ovo je doslovno utakmica za odraditi. Od početka turnira Lino Červar spominje kako se nada da će se Marko Mamić raspucati, a ovo je idealna prilika. Za očekivati je da će dobiti veću minutažu u napadu, a granica 3.5 gola nije nešto što se ne može prebaciti.

Prognoza: Mamić postiže 4 ili više golova

Koeficijenti: Mamić ne postiže 4 ili više golova 1.85, Mamić postiže 4 ili više golova 1.85

Nikoloz Basilašvili - Woo Kwon Soon

Nikoloz Basilašvili kreće protiv Korejca Wooa Kwon Soona i u taj susret ulazi kao favorit. Završetak prošle sezone nije mu bio dobar, loše je krenuo i u novu sezonu, ali to loše treba staviti pod navodnike. Upisao je dva poraza na ATP kupu, ali protiv Rafe Nadala i Yoshihita Nishiokedok je svladao Pabla Cuevasa. Korejac polako prelazi s Challenger na ATP razinu, još uvijek osjeti razliku, a asada ga čeka i meč na tri dobivena seta gdje je iskusni Gruzijac u prednosti.

Prognoza: Pobjeda Basilašvilija

Koeficijenti: Pobjeda Basilašvilija 1.55, pobjeda Kwona 2.30

Donna Vekić - Maria Šarapova

Donna Vekić otvara protiv Marije Šarapove, na papiru strahovito težak posao, bivpa prva igračica svijeta je na drugoj strani, ali Šarapova nije niti blizu onih svojih najboljih dana. Za nju je svaka pobjeda uspjeh, a Vekić je u punoj snazi i u ovom trenutku bolja. Međutim postoji tu i ona psihološka strana kada ti preko puta stoji takvo ime, ali Donna je već pobjeđivala jake igračice i sigurno može sa Šarapovom.

Prognoza: Pobjeda Vekić

Koeficijenti: Pobjeda Vekić 1.75, pobjeda Šarapova 2.35

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!