Rukomet

Bliži se rasplet u skupini II, sva tri dvoboja trećeg kola u izravnom prijenosu

Sportnet • utorak, 21.01.2020.
Bliži se rasplet u skupini II, sva tri dvoboja trećeg kola u izravnom prijenosu

Novi dan na Europskom prvenstvu u rukometu donosi nova tri dvoboja, a danas se bavimo donjim dijelom ždrijeba, odnosno skupinom II. U toj skupini još uvijek nitko nije matematički osigurao polufinale...

Još jedan zanimljiv dan je pred nama, bez obzira što Hrvatska danas odmara i razmišlja o Španjolskoj. Očekuje se rasplet u skupini II gdje su na rasporedu tri susreta koji bi nas mogli približiti rješenju dosta komplicirane situacije.

No može se isto tako dogoditi da danas još uvijek nitko ne bude osigurao polufinale i da odluka padne doslovno u zadnjem kolu. Izvjesno je da do zadnjeg kola nećemo imati putnike u polufinale i ukupan poredak.

Današnji program počinje u 16 sati kada je na rasporedu važan dvoboj između Portugala i Slovenije. I jedni i drugi su u igri za prolaz, Slovenija je svjesna kako je dvije pobjede vode dalje dok Portugal i u slučaju dvije pobjede mora osluškivati ostale rezultate. Taj susret bit će u izravnom prijenosu na RTL 2.

U "srednjem" terminu od 18:15 na parketu će biti Norvežani i Islanđani. Norveška je vrlo blizu, ne samo osiguravanja polufinala, već i prvog mjesta u skupini, a i ovaj dvoboj možete pratiti na RTL 2.

Na samom kraju programa, u večernjem terminu od 20:30 sati u izravnom prijenosu na RTL-u sastaju se otpisana Švedska i Mađarska.

Očekuje nas puno uzbuđenja i danas stoga ne propustite rasplet u skupini II.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Slika 1 od 1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!