Rukomet

Odluka o finalistima: Hrvatska uz prijenos na RTL-u mora srušiti velikog kandidata za zlato

Branimir Korać • petak, 24.01.2020.
Odluka o finalistima: Hrvatska uz prijenos na RTL-u mora srušiti velikog kandidata za zlato

Došao je polufinalni dan Europskog prvenstva za rukometaše. U njemu je i Hrvatska koju čeka bitka protiv snažne Norveške za osiguravanje medalje i ulazak u finale...

Nema više kalkulacija, izgovora, odmaranja i poštede. Vrijeme je za polufinale Europskog prvenstva i kako je rekao Igor Karačić, takve utakmice igraju se i s jednom nogom.

Hrvatska je ponovno potvrdila kako spada u sam svjetski vrh, igrala je sjajan rukomet na ovom turniru, čvrst, kvalitetan i pun samopouzdanja. Na Europsko prvenstvo je ispraćena s dozom skepse nakon šarenih nastupa na Croatia kupu, međutim još uvijek nema poraza, sedam utakmica i šest pobjeda uz remi jedino protiv snažne Španjolske, rezultat je za svaki respekt.

U tom susretu protiv Španjolske nije imala na raspolaganju Luku Cindrića, tu se ozlijedio i Igor Karačić, ali svi će biti spremni za dvoboj protiv Norveške.

Taj susret je prvi na programu i možete ga pratiti u izravnom prijenosu na RTL-u od 18 sati.

Ništa manje zanimljiv neće biti niti drugi polufinalni dvoboj u kojem se sastaju Španjolska i Slovenija. Španjolci su jednako kao i Hrvatska u tom dijelu ždrijeba potpuno dominirali, odradili odličan posao i na kraju na osnovu bolje ukupne gol razlike završili su na prvom mjestu i izborile su nastup protiv drugoplasiranog iz skupine II.

Tamo su iza Norveške završili Slovenci, reprezentacija koja je na ovom Prvenstvu pokazala da može puno i zasluženo je u borbi za odličja.

Španjolska možda ima malu prednost na papiru, ali ona je doslovno minimalna. Slovenija je vrlo neugodan protivnik te se može i u ovom dvoboju očekivati žestoka borba do samog kraja.

I ovaj susret možete pratiti u izravnom prijenosu na RTL-u, a njegov početak je u 20:30 sati.

Kompletan program počinje već od 16:55 kada kreće emisija iz studija Vrijeme je za rukomet s Perom Metličićem i Dragom Vukovićem.

Slika 1 od 1.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!