Rukomet

Kutak za kladioničare: Hrvatska mora usporiti Norvežane, Španjolci će se uzdati u Entrerriosa

Matej Kačan • petak, 24.01.2020.
Kutak za kladioničare: Hrvatska mora usporiti Norvežane, Španjolci će se uzdati u Entrerriosa
Foto: Pixsell

Velik je dan za ljubitelje hrvatskog sporta. Igraju se polufinala rukometnog i vaterpolskog Europskog prvenstva, a mi smo za kladioničare pripremili oba rukometna susreta te malo talijanskog nogometa...

Norveška - Hrvatska

U prvom polufinalu rukometnog EP sastaju se Norveška i Hrvatska. Možemo tu utakmicu okarakterizirati i kao sukob stilova, sukob ideologija. Norveška oduševljava sve redom zbog svoje atraktivne i brze igre koja je nabijena tempom i mnoštvom golova. Hrvatska se, s druge strane, diči svojom obranom koja je ponajbolja na Prvenstvu. Ako Hrvatska želi u finale, morat će odgovoriti na norveški tempo nekakvim protuotrovom. Čvrsta obrana i dugi napadi najbolji su način za usporiti utakmicu. Sigurni smo da to zna i izbornik pa ćemo danas preporučiti manje od 55 golova na utakmici.

Prognoza: Manje od 54.5 golova na utakmici

Koeficijenti (Supersport): manje od 54.5 golova 1.60, više od 54.5 golova 2.20

Španjolska - Slovenija

U drugom polufinalu Španjolska je izraziti favorit, ali favoriti ne pobjeđuju uvijek. Slovenija je pokazala i dokazala da mnogima može zapapriti tako da sigurno imaju što Slovenci za kazati i večeras. Ako zagusti, onda se Španjolci moraju okrenuti najiskusnijim ljudima od povjerenja za pomoć. Jedan od takvih sigurno je i "senator" Raul Entrerrios koji bi svakako morao postići više od dva pogotka.

Prognoza: Entrerrios postiže više od dva pogotka

Koeficijenti (Supersport): Raul Entrerrios 2.5 golova MANJE 2.00, VIŠE 1.70

Brescia - AC Milan

Milan je od dolaska Zlatana Ibrahimovića u maloj renesansi te nizu od tri susreta bez poraza. Posljednji je došao teškom mukom protiv Udinesea, a junak je bio Ante Rebić. Gostovanje kod Brescije prava je prilika za nastavak pozitivnog niza i neke pozitivnije vjetrove na San Siru. Brescia već tjednima ne zna za pobjedu te je predzadnja s tek 15 bodova, a na tome će i ostati.

Prognoza: Pobjeda Milana

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Brescije 5.10, remi 4.00, pobjeda Milana 1.80

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!