Rukomet

EHF-ovi novinari u finalu vide dvije momčadi iz skupine I ili dvije iz skupine II

Mihaela Bradovski • petak, 24.01.2020.
EHF-ovi novinari u finalu vide dvije momčadi iz skupine I ili dvije iz skupine II
Foto: Pixsell

Službena stranica Europskog prvenstva donijela je razmišljanje novinara koji od prvog dana prate Europsko prvenstvo. Zanimljivo je razmišljanje oko putnika u finale...

Španjolska ili Slovenija idu u finalu kao i Norveška ili Hrvatska. Novinari službene stranice Europskog prvenstva ponudili su svoje razmišljanje.

"U finalu će igrati reprezentacije iz skupine II (Norveška i Slovenija). Norveška je jedina reprezentacija koja je ovdje došla sa stopostotnim učinkom i pakleno je gladna uspjeha. Norveška neće dopustiti Hrvatskoj da joj stane na put. Predvođena Sanderom Sagosenom Norveška će rano stvoriti razliku i izdržati hrvatski nalet u završnici", kaže Courtney Gahan koja dodaje i kako će Slovenija zaustaviti Španjolsku i onda za kraj i Norvešku te uzeti titulu.

Björn Pazen tvrdi potpuno drugačije!

"Ne slažem se u potpunosti. Kada pogledate cijelo prvenstvo, jasno je da su obrane odigrale ključnu ulogu i zaustavljale superstarove. A što se tiče obrane, tu su Hrvatska i Španjolska definitivno najbolje i proći će u finale. S dobrim vratarima te čvrste obrane mogu zaustaviti baš svakog. Očekujem malo golova i pobjede reprezentacija iz skupine I. U finalu prednost dajem Španjolskoj zbog duže klupe i boljih vratara."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!