Rukomet

Norveški mediji: 'Ovo polufinale odlazi u povijest kao pravi klasik'

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • petak, 24.01.2020.
Norveški mediji: 'Ovo polufinale odlazi u povijest kao pravi klasik'
Foto: Pixsell

Norvežani su iznimno razočarani i svi redom ističu kako je san o zlatu ugašen i pitaju se zašto je Goeran Johannessen uputio šut 15 sekundi prije kraja...

Norvežani su u depresiji. "San o zlatu uništen u trileru", piše norveški Dagbladet koji priznaje da je Hrvatska cijelu utakmicu držala Norvešku na konopcima.

"Norveška je dugo bila na konopcima, ali se spasila i izvukla produžetke. Zatim se Hrvatzska spašavala za dodatnih deset minuta i na kraju je izvukla najdužu slamku pet sekundi prije kraja susreta."

"Trebala su četiri produžetka da bi se odlučio putnik u finale između protivnika koji su se susreli i u polufinalu Svjetskog prvenstva prije tri godine."

Dagbladet dodaje kako se igrala vrlo ravnopravna i izjednačena utakmica u kojoj nijedna reprezentacija nije imala više od tri gola prednosti.

Dagsavisen također ističe kako je san o zlatu ugašen iako je nada trajala dugo, dugo.

"Obrambeni specijalist Željko Musa golom u zadnjoj sekundi odlučio je pobjednika. Norveški igrači nisu vjerovali što su vidjeli."

U studiju TV3 nakon susreta vodila se rasprava je li Johannessen trebao pucati 15 sekundi prije kraja kada je pogodio okvir gola, ali Christian Berge nije se složio.

"Ovo polufinale odlazi u povijest kao pravi klasik. Marin Šego imao je svoju najbolju utakmicu na ovom Europskom prvenstvu, a i imao je sreću na svojoj strani."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!