Rukomet

Karačić: 'Ubio sam se protiv Španjolske i ne znam kako smo izdržali ovo'

Petar Jenjić • petak, 24.01.2020.
Karačić: 'Ubio sam se protiv Španjolske i ne znam kako smo izdržali ovo'
Foto: Pixsell

Igor Karačić opisao je zadnji napad kojim je Hrvatska izborila finale te kazao da se vratilo Željku Musi za promašaj prije tri godine...

Igor Karačić nije odigrao individualno možda najbolju utakmicu, ali je uputio asistenciju za Željka Musu u zadnjim sekundama.

"Toliko sam istrošen bio da je to strašno. Ubio sam se protiv Španjolske i ne znam kako smo izdržali ovo, ali za nedjelju ćemo imati snage. Ova zadnja lopta Musi, u trenutku kad se odbila od stative, ne znam je li ju Šego obranio pa kad je došla u Duletove ruke, pogledao sam, bilo je devet sekundi do kraja i vidio sam dva tri protivnička igrača. Samo sam čuo Duleta iza: "Kara! Kara!", ali vidio sam Musu, pružio je ruku i to je bila najbolja opcija."

Slična je situacija bila i prije tri godine, ali ovoga se puta vratilo.

"Hvala dragom Bogu, 2017. je bila ista situacija, tad je bio penal, a ovaj put je zabio. Vratilo se čovjeku s velikim srcem na najbolji mogući način."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • dras_l24.01.2020. u 23:12
    Eh, da smo kalkulirali u prvoj utakmici protiv Španjolaca bilo bi nam lakše i danas, a i u nedjelju. Uopće nije bilo potrebe juriti Španjolce kad su Norvežani i onako mogli birati protivnika.
    dras_l