Rukomet

Stepančić: 'Rekao sam da smo mentalno najjača reprezentacija, mislim da nisam pogriješio'

Petar Jenjić • petak, 24.01.2020.
Stepančić: 'Rekao sam da smo mentalno najjača reprezentacija, mislim da nisam pogriješio'
Foto: Pixsell

Luka Stepančić kazao je da Hrvatska od početka znala što želi i da su igrači uvijek imali tu energiju da jedni druge guraju...

Susret i pobjedu protiv Norveške prokomentirao je Luka Stepančić koji je rekao da su od početka znali što žele te se iznenadio odakle su njegovi suigrači, posebno Domagoj Duvnjak izvukli snagu.

"Iskreno, uopće nismo puno razgovarali. Samo smo gledali kako doći do zraka, da se malo protresu noge i nastavi dalje. Od prvog dana imamo tu energiju, znamo što želimo, jedni druge guramo. Ovo što je Domagoj napravio, ne znam odakle izvuče snagu. Karačić s jednom nogom, Cindrić je dao sve da pomogne."

Francuska je prošla kroz glavu, ali pokazali su da su mentalno najjača ekipa.

"Kada je završilo neriješeno, prošla je Francuska kroz glavu. Loše sjećanje. Ovoga puta rekli smo da je naše vrijeme. Zaslužili smo cijelim turnirom. Jučer sam na press konferenciji rekao, kada su Norvežani pričali o jakim stranama, da smo mentalno najjača ekipa i mislim da nisam pogriješio. Pokazali smo s njim, s Njemačkom i Španjolskom. Ostati fokusirani i pobijediti, to samo mi možemo."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!