Rukomet

Danci tvrde: 'Duvnjakov gol iz sedmerca nije regularan'

Branimir Korać • subota, 25.01.2020.
Danci tvrde: 'Duvnjakov gol iz sedmerca nije regularan'
Foto: Pixsell

Nakon dvoboja između Hrvatske i Norveške, u studiju danskog TV2 vrtio se Duvnjakov gol iz sedmerca na isteku produžetka i Danci su ustvrdili da je neregularan...

Nisu se Norvežani bavili s tim, već Danci koji su vraćali situaciju iz 70. minute kada je s istekom vremena dosuđen sedmerac za Hrvatsku.

Loptu je uzeo Domagoj Duvnjak i od poslao ispod noge poslao ju je u mrežu Bergeruda. Danci tvrde - taj gol je neregularan.

"Ako pozorno pogledate, to je neregularan pogodak, ali isto tako moramo reći da deset od deset sudaca neće reagirati u takvoj situaciji. To je toliko teško vidljivo i razumijem da suci u polufinalu Europskog prvenstva neće na tome inzistirati. Najsigurnije je ne dosuditi ništa. Da su takvo što dosudili i da se kasnije ispostavilo da nisu bili u pravu, to bi bio njihov zadnji rukometni meč koji su odsudili u karijeri", kaže igrač GOG-a i stručni sukomentator Lasse Kronborg.

Naime radi se o tome da je Duvnjak navodno prerano podignuo nogu što su primijetili i kod Portugalca Portele u više navrata.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!