Rukomet

Entrerrios: 'Hrvatska igra "kod kuće", skupo ćemo prodati kožu'

Petar Jenjić • subota, 25.01.2020.
Entrerrios: 'Hrvatska igra "kod kuće", skupo ćemo prodati kožu'

Nakon pobjede protiv Slovenije, izbornik Jordi Ribera i igrač Raul Entrerrios osvrnuli su se na spomenuti dvoboj, ali i najavili teško finale u kojem će obje momčadi dati 100 posto od sebe...

Španjolska je pobjedom protiv Slovenije izborila finale Europskog prvenstva, a zadovoljan izvedbom svoje momčadi bio je izbornik Jordi Ribera.

"Momčad je radila naporno kroz cijeli turnir. Odigrali smo jednu kompletnu utakmicu i s dovoljno zasluga idemo u finale protiv snažne i kreativne momčadi. Finale je utakmica u kojoj igrači daju 100 posto. Sada se trebamo odmoriti što je više moguće i pripremiti igrače za utakmicu protiv Hrvatske."

Utakmicu protiv Slovenije prokomentirao je i Raul Entrerrios.

"Na odmoru smo razgovarali da je Slovenija momčad koja se do kraja neće predati. Bilo je teško zadržati ritam koji smo nametnuli cijelih 60 minuta. Zato smo u drugom poluvremenu održavali tu razliku koja nam je omogućila da se poigramo s vremenom."

Slijedi finale protiv Hrvatske.

"Očito je da će biti izjednačeno. Dodajmo kako će Hrvatska igrati "kod kuće", kao što smo vidjeli u prvom polufinalu. Uživat ćemo u finalu i skupo prodati kožu, kao što radimo svaku utakmicu. Moramo biti jako zadovoljni današnjom utakmicom i momčadskom igrom kroz Prvenstvo, ali i kroz sve ove godine jer se uvijek borimo i nudimo igru na visokoj razini."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!