Tenis

Pavić i Soares propustili dvije meč lopte, Duckworth i Polmans ponovno kobni za Hrvata

Petar Jenjić • nedjelja, 26.01.2020.
Pavić i Soares propustili dvije meč lopte, Duckworth i Polmans ponovno kobni za Hrvata
Foto: Pixsell

Mate Pavić i Bruno Soares poraženi su u osmini finala Australian Opena od Jamesa Duckwortha i Marca Polmansa u tri seta...

Bez četvrtfinala na Australian Openu ostao je Mate Pavić u paru s Brunom Soaresom. Hrvatsko-brazilska kombinacija poražena je od Jamesa Duckwortha i Marca Polmansa.

Ista je kombinacija bila kobna za Nikolu Mektića u prošlom kolu, a sada za još jednog hrvatskog tenisača. U konačnici je slavila sa 7:6, 2:6, 7:6 nakon dva sata i 42 minute igre.

Duckworth i Polmans imali su pet break šansi u prvom, a Pavić i Soares jednu, no nijedna kombinacija nije to iskoristila pa se igrao tie-break. U 13. igri hrvatsko-brazilska kombinacija dobila je samo dva poena.

Drugi je set odigrala puno bolje. Bilo je izjednačeno do 2:2, a tada dva puta zaredom oduzima servis protivniku te dolazi do seta.

Pavić i Polmans izgubili su servis kod rezultata 5:5, ali odmah su uzvratili na isti način te stigli do tie-breaka. U vrlo izjednačenom, produženom tie-breaku, vodili su s 9:7 i imali dvije vezane meč lopte, no Duckworth i Polmans dobivaju četiri poena zaredom, a time i meč.

Australian Open, osmina finala:
Mate Pavić/Bruno Soares - James Duckworth/Marc Polmans 6:7, 6:2, 6:7 (9)

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!