Košarka

Doc Rivers u suzama: 'Moram razgovarati s momčadi i reći joj da moramo odigrati utakmicu'

Branimir Korać • ponedjeljak, 27.01.2020.
Doc Rivers u suzama: 'Moram razgovarati s momčadi i reći joj da moramo odigrati utakmicu'

Uoči susreta protiv Orlando Magica s novinarima je razgovaratrener Clippersa Doc Rivers kojeg je jako pogodila smrt Kobea Bryanta...

Bez obzira na vijest o smrti Kobea Bryanta, NBA liga odlučila je kako program ide dalje pa su tako Los Angeles Clippersi odradili svoj susret protiv Orlando Magica. Doc Rivers bio je shrvan uoči susreta.

"Vijesti su razarajuće za sve. Znao sam ga dugo, puno mi je značio kao fantastičan protivnik, ono što i želiš u sportu. Imao je DNA samo onih najvećih sportaša poput Tigera Woodsa, Michaela Jordana... Ovo je teško, moramo izaći i igrati. Ove vijesti su strašne za Vanessu i obitelj, svi su dirnuti. Gledam svoje mlađe igrače koji su pogođeni iako ga nisu znali i to pokazuje koliko je napravio. Ovo su šokantne vijesti i nemam što puno za reći. Moram razgovarati s momčadi i reći ima da moramo odigrati utakmicu."

Kobe mu je bio protivnik, ali protivnik kojeg je iznimno cijenio.

"Danas smo svi Lakersi. Ljudi misle da ako se natječeš protiv nekoga da nemaš nikakav odnos s njim, ali nije tako. Što se više natječeš protiv nekog, to ga više respektiraš."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!