Košarka

Bogdanović dobar, Jazzerima ipak poraz u gostima u Texasu

Branimir Korać • četvrtak, 30.01.2020.
Bogdanović dobar, Jazzerima ipak poraz u gostima u Texasu

Utah Jazz ipak ostaje bez pobjede u gostima u San Antoniju i tako povezuje dva poraza. U zanimljivom dvoboju Spursi su bili uspješniji sa 127:120...

DeMar DeRozan nosio je Spurse do vrlo vrijedne pobjede protiv Jazzera. Dan ranije bio je tragičar nakon što je promašio drugo slobodno bacanje dvije desetinke prije kraja susreta protiv Chicaga čime su Bullsi uzeli pobjedu 110:109.

Ovdje nije bilo tih kritičnih trenutaka, ali DeRozan je svejedno preuzeo odgovornost i vukao svoju momčad prema pobjedi.

"Ne možeš previše razmišljati o tome kako si promašio neki šut. Za to vremena nema, a najbolje ćeš se oporaviti ako ovaj put pogodiš", istaknuo je DeRozan.

S obzirom da drugu utakmicu zaredom nije bilo na parketu LaMarcusa Aldridgea, DeRozan je kao jedna od zvijezdi momčadi preuzeo odgovornost na sebe.

U drugom poluvremenu DeRozan je ubacio 21 poen i tako održavao taj pobjednički ritam, držao Spurse u kontroli dvoboja i u konačnici odradio jako dobru utakmicu.

Spursi su potpuno kontrolirali susret i nisu dozvolili niti jednom Jazzerima da u zadnjoj dionici uđu u posjed s kojim bi mogli u potpunosti izbrisati rezultatski minus.

DeRozan je utakmicu završio s 38 poena te po pet skokova i asistencija dok je Patty Mills dodao 18 poena.

Kod Jazzera Donovan Mitchell ubacio je 31 poen, Jordan Clarkson 20, a Bojan Bogdanović za 34 minute ubacio je 17 poena (2/7 za dva, 4/9 za tri, 1/1 slobodna) uz devet skokova i šest asistencija.

NBA:
San Antonio Spurs - Utah Jazz 127:120

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!