Nogomet

Borna Barišić nagrađen novim poboljšanim ugovorom do ljeta 2024. godine

Branimir Korać • četvrtak, 30.01.2020.
Borna Barišić nagrađen novim poboljšanim ugovorom do ljeta 2024. godine
Foto: Pixsell

Borna Barišić ove sezone igra jako dobro, prolazi kroz najbolje razdoblje otkako je stigao u Rangerse. Odličnim igrama izborio se i za novi poboljšani ugovor koji je potpisao u trajanju do ljeta 2024. godine...

Prije godinu i pol Borna Barišić napustio je Osijek i preselio u Rangerse koji su ga zapazili u međusobnim dvobojima u kvalifikacijama Europske lige.

U početku nije bilo lako, Barišić je morao proći kroz razdoblje prilagodbe na novi nogomet, novu ligu, novi klub, navijači su imali podijeljene reakcije, ali zato je sve okrenuo u svoju korist ove sezone. Jedan je od nezamjenjivih, igra odlično i nagrada je stigla u vidu novog ugovora.

"Osjećam se kao u obitelji, zadovoljan sam kako klub napreduje, ali i uvjeren sam da ima, još dosta prostora za napredak u svojoj igri", , istaknuo je Barišić nakon potpisa ugovora.

Zadovoljan je ovakvim raspletom i Steven Gerrard koji je oduvijek vjerovao u Barišića.

"Presretan sam što je Borna produžio ugovor s nama. Puno sam s njim razgovarao i znam da je jako sretan u našem klubu te da uživa u svom nogometu. Ima podršku navijača koju je zaslužio svojim igrama na travnjaku. Nadamo se da će dugo ostati u Rangersima."

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!