Nogomet

Sheffield United pojačava momčad, rekordni transfer Bergea iz Genka

Jan Šneler • petak, 31.01.2020.
Sheffield United pojačava momčad, rekordni transfer Bergea iz Genka

Sheffield United trenutno se nalazi na osmom mjestu engleske Premierlige sa svega bodom zaostatka za petim Manchester Unitedom. Uprava kluba odlučila je dodatno pojačati momčad i srušiti klupski rekord...

Velika uzbuđenja očekuju nas na proljeće u Premierligi. Iako je prvak više manje poznat, ostala mjesta su otvorena, a pogotovo je velika borba pri vrhu. Od četvrtoplasiranog Chelseaja do Newcastlea koji se nalazi na 14. mjestu, razlika je svega 10 bodova. S obzirom na to da je do kraja ostalo 14 utakmica, sve opcije su otvorene.

Tako razmišljaju u Sheffield Unitedu te su se odlučili za dovođenje mladog norveškog veznjaka Sandera Bergea. Norvežanin će na Valentinovo proslaviti 22. rođendan, a u redove engleskog premierligaša dolazi iz Genka. Prema informacijama iz britanskih medija, radi se o transferu vrijednom 27 milijuna eura što je ujedno i klupski rekord.

U klubu očito imaju velike planove za norveškog reprezentativca koji je ove sezone odigrao svih šest utakmica Genka u Ligi prvaka i dva puta igrao protiv Liverpoola. Može pokriti centralnu poziciju u srednjem redu, ali najkorisniji je kao defenzivni vezni i tu će ga sigurno koristiti u Sheffieldu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!