Košarka

Damian Lillard ne staje, protiv Bogdanovića i Jazza odigrao novu strašnu utakmicu!

Petar Jenjić • nedjelja, 02.02.2020.
Damian Lillard ne staje, protiv Bogdanovića i Jazza odigrao novu strašnu utakmicu!

Sjajni Damian Lillard ponovno je oduševio te vodio svoje Portland Trail Blazerse do nove pobjede, ovoga puta protiv Utah Jazza za koje je Bojan Bogdanović odigrao vrlo dobru utakmicu...

U dvoboju nekih od najlošijih ekipa ove sezone, Golden State Warriorsi slavili su na gostovanju kod Cleveland Cavaliersa sa 131:112, a susret su prelomili u trećoj četvrtini koju su dobili s 44:19.

Do pobjede ih je predvodio Glenn Robinson III s 22 poena. Najbolji je kod Cavaliersa bio Collin Sexton s 23 poena, dok je Ante Žižić i dalje van terena.

Četvrtu uzastopnu pobjedu upisali su Portland Trail Blazersi, ovoga puta protiv Utah Jazza kojem su nanijeli četvrti uzastopni poraz. Slavili su sa 124:107, a u sjajnoj formi nastavlja igrati Damian Lillard.

Razigravač Blazersa zadnjih pet utakmica bilježi 48 poena u prosjeku, a danas je opet nadmašio sebe te susret zaključio s 51 poenom i 12 asistencija. Slijedio ga je Hassan Whiteside sa 17 poena i 21 skokom, dok Mario Hezonja nije igrao.

Donovan Mitchell s 25 poena predvodio je Jazz, dok ga je u stopu slijedio Bojan Bogdanović koji je za 29 minuta dodao 22 poena (1/2 za dva, 5/9 za tricu, slobodna bacanja 5/5), dva skoka i jednu asistenciju.

NBA:
Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors 112:131
Portland Trail Blazers - Utah Jazz 124:107

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!