Košarka

Niti sjajni Jokić nije pomogao Nuggetsima, Bucksi lako protiv Sunsa

Petar Jenjić • nedjelja, 02.02.2020.
Niti sjajni Jokić nije pomogao Nuggetsima, Bucksi lako protiv Sunsa

U ranijem terminu odigrane su četiri utakmice u NBA ligi. Niti sjajni Nikola Jokić nije pomogao Denver Nuggetsima koji su poraženi kod Detroit Pistonsa, dok Milwaukee Bucksi nisu imali problema protiv Phoenix Sunsa...

Denver Nuggetsi imali su i 21 poen prednosti protiv Detroit Pistonsa koji su ipak stigli do pobjede sa 128:123 nakon produžetaka. Ključnim se pokazalo zakucavanje Makera koji je u zadnjim sekundama postavio konačan rezultat.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Andre Drummond s 21 poenom i 17 skokova, dok je Reggie Jackson dodao 20 poena i šest skokova.

Nuggetsima nije pomogao niti sjajni Nikola Jokić koji je susret zaključio s 39 poena, deset skokova i 11 asistencija.

Bez većih problema do pobjede su stigli Milwaukee Bucksi koji su na domaćem terenu slavili protiv Phoenix Sunsa sa 129:108. Vodili su od početka do kraja, a imali su i 23 poena viška. U redovima domaćina nije igrao Dragan Bender, kao niti Dario Šarić kod gostiju.

Najbolji je kod pobjednika bio Giannis Antetokounmpo s 30 poena, 19 skokova i devet skokova, dok je Khris Middleton dodao 25 poena, osam skokova i šest asistencija.

Devin Booker s 32 poena, sedam skokova i šest asistencija te Deandre Ayton s 20 poena i 14 skokova bili su najbolji kod Sunsa.

Novu pobjedu upisali su Houston Rocketsi koji su u završnici prelomili susret protiv New Orleans Pelicansa, slavili su sa 117:109. Dvije minute prije kraja gosti su smanjili na 110:107, ali Rocketsi s pet vezanih poena rješavaju pitanje pobjednika.

Do pobjede ih je predvodio James Harden s 40 poena, deset skokova i devet asistencija, dok su po 22 poena dodali Russell Westbrook (šest skokova, sedam asistencija) i Ben McLemore.

Najbolji je kod Pelicansa bio Brandon Ingram s 28 poena i 12 skokova, Zion Williamson dodao je 21 poen i deset skokova.

Toronto Raptorsi lako su se obračunali s Chicago Bullsima koje su na domaćem terenu svladali rezultatom 129:102 te tako stigli do 36. pobjede sezone.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Terence Davis s 31 poenom, dok je Pascal Siakam dodao 17 poena, devet skokova i pet asistencija.

Bullse je predvodio Thaddeus Young s 21 poenom i sedam skokova.

NBA:
Detroit Pistons - Denver Nuggets 128:123
Houston Rockets - New Orleans Pelicans 117:109
Milwaukee Bucks - Phoenix Suns 129:108
Toronto Raptors - Chicago Bulls 129:102

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!