Tenis

Serenin trener: 'Moramo se suočiti s realnosti'

Mihaela Bradovski • utorak, 04.02.2020.
Serenin trener: 'Moramo se suočiti s realnosti'

Serena Williams poražena je na Australian Openu već u trećem kolu od Kineskinje Qiang Wang, a trener nekadašnje prve igračice svijeta Patrick Muratoglu napominje kako je vrijeme za suočavanje s realnosti...

Serena Williams u Melbourne je došla osvojiti Australian Open, u to je vjerovao i njen trener Patrick Muratoglu, ali stvari nisu išle onako kako se očekivalo. Poražena je već u trećem kolu od Kineskinje Qiang Wang koja je bila bolja sa 6:4, 6:7, 7:5, a tu istu Kineskinju na US openu niti pola godine ranije pregazila je uz samo jedan izgubljen gem.

"Moramo prihvatiti činjenicu da to ovako ne funkcionira. Možda trebamo s drugačijim pristupom, strategijom i ciljevima da bi uspjeli. Osjeća se pozitivno, ali i negativno jer je za nju neuspjeh kada ne osvoji turnir", istaknuo je Muratoglu.

"Moramo se suočiti s realnosti, ali ona je pozitivna i uvjerena da može osvojiti 24. Grand Slam titulu. Inače ne bi niti bila na terenu. I ja vjerujem, nije daleko, moramo promijeniti nekoliko stvari. Nismo uopće očekivali tako rani poraz, u biti nismo uopće očekivali poraz."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!