Košarka

NBA izignorirao Bogdanovića, a on bez dlake na jeziku poručio što o tome misli

Branimir Korać • četvrtak, 13.02.2020.
NBA izignorirao Bogdanovića, a on bez dlake na jeziku poručio što o tome misli

Bojan Bogdanović neće biti dio All-Star cirkusa gdje je kvalitetom i brojevima apsolutno zaslužio mjesto u natjecanju šutiranja trica. Hrvatski reprezentativac jasno je poručio što o tome misli...

Mišljenja o NBA All-Staru nikada nisu bila podjeljenija. Od onih koji sve to vide kao apsolutni cirkus koji dođe ligi dobro s marketinške strane, a za gledatelje predstavlja trosatno razbacivanje atraktivnim potezima, oni drugi upravo uživaju u tome i jedva čekaju tu "rapsodiju" zakucavanja i trica.

Noć sa subote na nedjelju donosi ono što je ipak zadržalo svoju zanimljivost, a to je prije svega natjecanje u šutiranju trica i zakucavanjima. Bojan Bogdanović danas je jedan od najboljih tricaša lige, bio je i prošle sezone visoko u poretku, ali onima koji odlučuju o tome tko će nastupiti, to ne znači baš ništa.

Bogdanović je izignoriran, bez obzira na činjenicu da je 12. po broju ubačenih trica u ligi, ali ispred njega bolji postotak ubačaja ima samo Duncan Robinson. Samo trojica igrača ispred Bogdanovića šutiraju tricu iznad 40 posto, već spomenuti Robinson te Davis Bertans i Karl-Anthony Towns koji su po postotku ipak slabiji.

Uz sve to, Bogdanović je jedini igrač u zadnjih pet godina koji je u jednoj sezoni ubacio dvije trice sa sirenom koje su izravno donijele pobjedu svojoj momčadi, a da stvar bude još bolja, napravio je to protiv Milwaukee Bucksa i Houston Rocketsa.

NBA Hoopster stranica na Instagramu izbacila je te podatke, a Bogdanović je kratko i potvoreno prokomentirao:

"Vrijedi više podrška svih vas nego njihov smrdljivi poziv već drugu god zaredom."

Inače reakcija je stigla kada je nastup zbog ozljede otkazao Damian Lillard, a umjesto njega pozvan je Devin Booker.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Bojan BOGdanović

Objavu dijeli Hoopster (@nba.hoopster)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!