Košarka

Velić: 'Nadam se da ćemo u finalu biti najbolji, neka pobijedi bolji'

Petar Jenjić • petak, 14.02.2020.
Velić: 'Nadam se da ćemo u finalu biti najbolji, neka pobijedi bolji'
Foto: Pixsell

Trener Cibone Ivan Velić bio je nešto zadovoljniji nakon utakmice protiv Gorice, nego protiv Šibenke. Igračima je čestitao na dobro odrađenoj utakmici i jedva čeka finale...

Cibona je uspješno odradila svoje polufinale Kupa Krešimira Ćosića pobjedom protiv Gorice. Trener Ivan Velić kazao je da je njegova momčad odigrala nešto bolje nego je to bio slučaj u četvrtfinalu.

"Čestitam igračima na pobjedi, ušli su na pravi način u turnir, sa dvije pobjede, ali način na koji igramo ne veseli. Prvi smo dan bili dosta loši, ovaj drugi malo bolji, a nadam se da ćemo u finalu biti najbolji."

Ivan Novačić bio je ključan igrač za utakmicu. Cibonin trener čestitao je i protivniku na dobroj igri.

"Mislim da je ključni trenutak bio kad smo Novačića prebacili s 4 na 3. Tu smo više otvorili reket i tražili prodor igru. Prelomili smo tu utakmicu. Čestitam i ekipi Gorice na dobrom otporu. Bila je jako motivirana, ali mi smo bili potpuno "unutra" i zato smo pobijedili."

Prilika za osvajanje jednog trofeja veliki je motiv, kako za jednog, tako i za drugog finalista. U svakom slučaju, nada se dobroj atmosferi pa neka pobijedi bolji.

"Svakom trofeju pristupam maksimalno i dat ćemo sve od sebe da osvojimo ovaj Kup. Bit će jako teško, s obzirom na to da je peta utakmica u sedam, osam dana. Potrošeni smo, vidi se da su ovi igrači koji su bili ozlijeđeni bez treninga. Svi imamo šanse u finalu, nadam se dobroj utakmici, dobroj atmosferi i spektaklu pa neka pobijedi bolji."

KK Cibona

FOTO: Marko Dimic/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!