Nogomet

Van Dijk: 'Znali smo da će biti teško', Robertson: 'Imamo uzvrat za popravak'

Jan Šneler • utorak, 18.02.2020.
Van Dijk: 'Znali smo da će biti teško', Robertson: 'Imamo uzvrat za popravak'

Iako su poraženi od Atletico Madrida u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, u Liverpoolu ne očajavaju jer uzvratni susret igraju na svom Anfieldu...

Iako su rijetki očekivali uspjeh Atletica protiv Liverpoola, teško pobjedu madridske momčadi možemo nazvati iznenađenjem. Atletico se pokazao kao odlična momčad, vrlo disciplinirana i obrambeno čvrsta, a do jedinog pogotka stigli su već u ranoj fazi utakmice nakon prilično spretne situacije.

"Znali smo da će biti teško na njihovom terenu pred glasnim navijačima. Nije svakako pomoglo što smo primili gol dosta rano. Bilo je tu dosta sreće na njihovoj strani. Imali smo posjed tijekom cijelog susreta, nismo izradili neke velike prilike, ali imamo još 90 minuta za popravni ispit", rekao je za BT Sport Virgil Van Dijk.

S Nizozemcem se slaže i Andy Robertson. Škotski bek nije odigrao utakmicu na visokoj razini i uklopio se u sivilo većeg dijela svog sastava. Jednostavno Liverpool večeras nije pokazao svu raskoš kvalitete koju bez premca posjeduje.

"Gužva nakon kornera im je donijela najbolji mogući početak susreta. Mislim da smo dobro reagirali nakon toga. Znamo da vrijedimo puno više i imamo uzvrat za ispravak. Sada se prvo koncentriramo na Premierligu, a potom ih čekamo na Anfieldu", dodao je Robertson.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!