Nogomet

Kutak za kladioničare: Atalanta traži dobar rezultat za uzvrat

Branimir Korać • srijeda, 19.02.2020.
Kutak za kladioničare: Atalanta traži dobar rezultat za uzvrat

Nastavljaju se uzbuđenja u Ligi prvaka, ali i na ovotjednim teniskim turnirima. U fokusu su nam susret između Atalante i Valencije te dva teniska dvoboja...

Atalanta - Valencia

Iako je debitant u Ligi prvaka, Atalanta je prošla do osmine finala i tamo je imala sreće u ždrijebu. Za protivnika je dobila koja je bila za mnoge najpoželjnija i svakako ima dobre šanse u tim susretima. Prvu utakmicu igra kao domačin, Valenciju će sigurno držati pod pritiskom i ako nastavi s igrama kakve prikazuje, morala bi do pobjede. Mario Pašalić i društvo igraju sjajan nogomet, atraktivan, napadački, zabijaju puno golova, lakoćom dolaze u prilike, a Valencia s druge strane dosta oscilira i nije joj strano podbaciti protiv momčadi koje su kvalitetom i ispod Atalante.

Prognoza: Pobjeda Atalanta

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Atalante 1.80, neriješeno 4.00, pobjeda Valencije 5.50

Christian Garin - Federico Delbonis

Christian Garin i Federico Delbonis sastaju se u osmini finala turnira u Riju. Garin je u Rio došao nakon što je osvojio turnir u Cordobi gdje je u finalu bio bolji od Diega Schwartzmana u tri seta. Garin je u vrlo dobroj formi, a nastup u Riju otvorio je pobjedom u tri seta protiv Andreja Martina kojeg je na sličan način svladao i u Cordobi. Protivnik mu je Federico Delbonis koji je u Cordobi glatko poražen na startu od Pabla Cuevasa te u Buenos Airesu prošlog tjedna u drugom kolu od Schwartzmana. U dva prošlogodišnja dvoboja Garin je odnio pobjedu protiv Argentinca.

Prognoza: Pobjeda Garina 1.60

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Garina 1.60, pobjeda Delbonisa 2.70

Benoit Paire - Aleksander Bublik

Benoit Paire u drugom kolu Marseillea igra protiv Aleksandera Bublika i očekuje pobjedu. Paire se oporavio od dva neočekivana poraza protiv Marcore i Bedenea te je dobro otvorio nastup u Marseilleu. Inače odlično je otvorio godinu, dogurao do finala Aucklanda, ali nije izdržao i tamo je upisao poraz. Protivnik u osmini finala Marseillea mu je Aleksander Bublik, Kazahstanac koji nikako ne može spojiti dvije pobjede. Ovdje je krenuo slavljem protiv Martona Fucsovicsa, no Paire bi mu trebao biti previsoka prepreka.

Prognoza: Pobjeda Pairea

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Pairea 1.60, pobjeda Bublika 2.10

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!