Košarka

Embiid: 'Kao najbolji igrač na svijetu, namjeravam svaku večer igrati što bolje'

Petar Jenjić • petak, 21.02.2020.
Embiid: 'Kao najbolji igrač na svijetu, namjeravam svaku večer igrati što bolje'

Joel Embiid sebe je prozvao najbolji košarkašem na svijetu. Kazao je da namjerava uvijek igrati jako kako bi njegova momčad stigla do pobjede, kao i naslova prvaka...

Centar Philadelphia 76ersa Joel Embiid ubacio je 39 poena te dodao 16 skokova u pobjedi svoje momčadi protiv Brooklyn Netsa. Za sebe ističe da je najbolji igrač na svijetu.

"All-Star utakmica bila je zabavna, činilo mi se odličnim. No, pokazala je da sam ovdje, da ovdje pripadam. Kao najbolji igrač na svijetu, namjeravam svaku večer igrati što bolje, pokušati doći do pobjede i do naslova prvaka."

Kroz veći dio utakmice Embiid se trudio igrati u reketu, a nekarakteristično za njega, uputio je samo jednu tricu u cijeloj utakmici. Ističe da je zato bilo i nekih grešaka.

"Moram to raditi, moram biti agresivan. Imao sam nekoliko prekršaja u napadu i tri sekunde u reketu zbog količine vremena koje provedem tu", dodao je Embiid.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.02.2020. u 20:45
    Lovren je osvajač lige prvaka i vice-prvak svijeta tako da je svaka usporedba s kamerunskim klaunom iz Philadelphie suvišna.
    Obrisan korisnik
  • Josippo21.02.2020. u 19:48
    On kao Lovren, kad već nitko ne misli da je među najboljima onda to sam govori. :)
    Josippo