Rukomet

Rhein-Neckar Löwen uručio otkaz treneru zbog rezultata ispod očekivanja

Branimir Korać • subota, 22.02.2020.
Rhein-Neckar Löwen uručio otkaz treneru zbog rezultata ispod očekivanja
Foto: Pixsell

Neposredno uoči puta za Španjolsku gdje Rhein-Neckar Löwen u trećem kolu EHF kupa igra protiv domaće Cuence, uručen je otkaz Kristjanu Andressonu, dosadašnjem prvom treneru. Razlog su, kao i obično, loši rezultati...

Nema puno dobrih vijesti za Kristjana Andressona zadnjih mjeseci. Nakon što je sa Švedskom doživio debakl na Europskom prvenstvu, dobio je otkaz u Rhein-Neckar Löwenu.

Iako su igrači tijekom Europskog prvenstva to negirali, mediji su tvrdili kako Islanđanin nema niti potpunu kontrolu u svlačionici. Sa Švedskom je bio van borbe za odličja, nije to izgledalo dobro i gubio je utakmice koje nije trebao gubiti, a sada je u klubu ostao bez posla.

U Rhein-Neckar Löwenu vjerovali su kako su s njim riješili dugoročno pitanje trenera, ali ništa nije funkcioniralo. Klub napušta u trenucima kada je Löwen praktički ispao iz borbe za naslov prvaka Njemačke.

Momčad je trenutno na šestom mjestu, deset bodova iza vodećeg Kiela i tri kola zaredom bez pobjede. Upisao je poraz protiv Melsungena te remije s Wetzlarom i Lemgom.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!