Košarka

Warriorsi prilika za Bendera: 'Ima deset dana da nam pokaže što može'

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.02.2020.
Warriorsi prilika za Bendera: 'Ima deset dana da nam pokaže što može'

Dragan Bender noćas je upisao prve minute u dresu Golden State Warriorsa gdje je na svojevrsnoj probi i "audiciji" za ugovor. Ostavio je solidan dojam...

Golden State Warriorsi prvi su reagirali i uzeli su Dragana Bendera na desetodnevni ugovor. Otprilike znaju što mogu očekivati, a ovo zajedničko vrijeme pokazat će koliko i kako mogu zajedno funkcionirati.

"To se dogodi kada uzmete igrača tako visoko zbog svega onog što bi mogao postati. Ponekad je to teoretski i od igrača očekujete da sve to postane. Ono što vidimo je da Dragan i dalje ima taj osjećaj za dodavanje, a to je bila jedna od stvari po kojoj je bio poznat kada je s 18 godina došao na draft. Može dodati, a šut je značajno popravio", ističe Kirk Lacob asistent GM-a Warriorsa.

Warriorsi Bendera vide isključivo na petici i tu će ga isprobati u ovom razdoblju od deset dana.

"Igrati peticu u NBA ligi je jako teško. Morate biti snažni, ali i imati sve ostalo. Stvarno se nadamo da je ovo pravo vrijeme za Benderov dolazak. Ima deset dana da nam pokaže što može."

Bender može potpisati još jedan desetodnevni ugovior s Warriorsima nakon kojeg se moraju odlučiti hoće li ga otpustiti ili zadržati do kraja sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!