Nogomet

Müller: 'Chelsea ima mlade i talentirane igrače, ali nije najbolja momčad u Europi u ovom trenutku'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 24.02.2020.
Müller: 'Chelsea ima mlade i talentirane igrače, ali nije najbolja momčad u Europi u ovom trenutku'

Thomas Müller nakon odlaska Nike Kovača dobio je više prostora u Bayernu, a uoči dvoboja protiv Chelseaja puca od optimizma. Poručuje kako se Bayern nema čega bojati...

Prvi put u karijeri Thomas Müller igrat će na Stamford Bridgeu. Vjeruje kako Bayern nema razloga za strah u prvom susretu osmine finala Lige prvaka koji je na rasporedu u utorak u Londonu.

"Nakon što ste odigrali više od 100 utakmica u Ligi prvaka, mislite da ste prošli sve velike europske stadione, ali nikada nisam igrao na Stamford Bridgeu i jedva čekam tu utakmicu. Chelsea ima mlade i talentirane igrače te kvalitetnu momčad koja vam može stvoriti probleme i moramo biti spremni za njihove jake strane. Međutim Chelsea nije najbolja momčad u Europi u ovom trenutku i ne trebamo se bojati."

Frank Lampard sjedit će na klupi Chelseaja, a Müller ga se jako dobro sjeća iz međusobnih srazova na terenu.

"Frank je bio fantastičan igrač, igrao je sjajan nogomet. Tehnički je bio jako dobar, imao je odličnu tehniku šuta, odlične dugačke lopte, bio je veznjak koji je mogao biti jednako opasan i pred golom istovremeno. Znao je što treba napraviti za pobjedu, bio je igrač koji se lako može označiti kao primjer takvog nastupa."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!