Nogomet

Marko Dugandžić briljira u Rumunjskoj, zabio u četvrtom susretu u nizu

Matej Kačan • utorak, 25.02.2020.
Marko Dugandžić briljira u Rumunjskoj, zabio u četvrtom susretu u nizu
Foto: Pixsell

Hrvatski nogometaš i bivši napadač Osijeka Marko Dugandžić zabio je i u četvrtom susretu u nizu otkad je stigao u Botosani. Hrvatski je napadač zabio drugi gol za svoju ekipu u 2:1 preokretu protiv Poli Iasija...

Dok nogometni svijet bruji o rekordima Erlinga Haalanda koji ne prestaje trpati otkad je stigao u Dortmund, i Hrvatska ima "konja za trku", doduše na mnogo nižoj razini. Naime, hrvatski napadač i bivši igrač Osijeka Marko Dugandžić je ove zime pojačao rumunjski FC Botosani, a za svoj je novi klub zabio u svakom susretu otkako je došao.

Od ligaškog debija protiv Chindije Targoviste do susreta protiv Poli Iasija u ponedjeljak Dugandžić je zabio u svako susretu te sad broji četiri pogotka u četiri susreta, a u svakoj je utakmici odigrao svih 90 minuta.

Poli je poveo preko Omoha u 30. minuti, a izjednačio je Keyta u 47. Samo osam minuta kasnije došao je red na Dugandžića kojeg je ubačaj iz kornera pronašao samog pa Hrvat s crte nije imao težak posao za pobjednički pogodak.

Dugandžić je posljednje dvije godine igrao u Osijeku, ali se nije uspio nametnuti pa je u HT Prvoj ligi skupio tek šest nastupa u dvije sezone bez pogodaka. Njegov novi klub je potaknut novim golgeterom zaredao s pobjedama pa je zasjeo na sjajno treće mjesto rumunjske Lige 1.

Rumunjska Liga 1, 26. kolo
Botosani - Poli Iasi 2:1

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!