Nogomet

Kutak za kladioničare: Golijada na Bridgeu, Barcelona će sigurno kroz Napulj

Matej Kačan • utorak, 25.02.2020.
Kutak za kladioničare: Golijada na Bridgeu, Barcelona će sigurno kroz Napulj

Utorak je po običaju dan za Ligu prvaka, a nastavak osmine finala elitnog europskog natjecanja donosi dva dvoboja za nogometne sladokusce u Londonu i Napulju...

Chelsea - Bayern München

Na Stamford Bridgeu se susreću dva europska velikana koja ove sezone vole igrati na gol više. Kao što je i sam Thomas Müller rekao, Chelsea ima mnogo sjajnih mladih igrača, ali nije u samom vrhu i kremi europskih ekipa. Možemo raspravljati pripada li tamo i Bayern, ali jedno je sigurno: obje ekipe vole napadati i davati golove i isto očekujemo i večeras.

Prognoza: Obje momčadi postižu gol i na utakmici padaju barem tri gola

Koeficijenti (Supersport): Oba daju gol i 3+ DA 1.85, NE 1.75

Napoli - Barcelona

Drugi dvoboj dana donosi susret Napolija i Barcelone. Dvije su to ekipe koje nikako ne igraju sukladno očekivanjima ove sezone, a posebno se to može reći za Napoli kojeg su tresli veliki problemi s predsjednikom kluba i igračima, a sve je na kraju glavom platio Carlo Ancelotti.

Klupu je preuzeo Gennaro Gattuso koji je zaredao s nekoliko boljih rezultata među kojima se ističu pobjede nad Juventusom i Interom. Barcelona je u sličnim problemima i promjenama koje su već svima poznate, a usprkos svemu se ipak nižu pozitivni rezultati.

Leo Messi je s četiri gola Eibaru najavio povratak u veliku formu, a kad je Messi u formi nitko nije favorit protiv Barcelone. Pogotovo to nije Napoli koji i sam ima svojih problema s ozljedama.

Prognoza: Pobjeda Barcelone

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Napolija 3.50, remi 3.60, pobjeda Barcelone 2.30

WBA - Preston

Nakon što su sreća i poklapanje ostalih rezultata pomazili Slavena Bilića i pomogli da se preživi slabije razdoblje u formi, WBA je zaredao s dobrim rezultatima te u posljednjih pet utakmica u Championshipu broji četiri pobjede i remi protiv Nottinghama. U utorak u goste stiže Preston koji igra vrlo solidno te drži šesto mjesto uz isti broj bodova kao i Nottingham koji je Biliću otkinuo bodove.

Ni forma Prestona nije loša, ali je u zadnje vrijeme raspored povoljan te se igralo mahom protiv ekipa iz donjeg dijela ili sredine tablice. Sjajna je ovo prilika za West brom da pobjedom nastavi dobar niz i održavanje razlike ispred Leedsa koji bi trebao imati lagan posao na gostovanju kod Middlesbrougha.

Prognoza: Pobjeda WBA

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda WBA 1.75, remi 4.00, pobjeda Prestona 5.60

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!