Nogomet

Lampard nakon poraza: 'Moramo biti brutalno iskreni, nadigrali su nas u svemu'

Matej Kačan • srijeda, 26.02.2020.
Lampard nakon poraza: 'Moramo biti brutalno iskreni, nadigrali su nas u svemu'

Trener Chelseaja Frank Lampard u izjavama za medije nije skrivao nezadovoljstvo nakon 3:0 poraza svoje momčadi od Bayerna na londonskom Stamford Bridgeu...

Trener Chelseaja Frank Lampard je doživio veliki poraz u Ligi prvaka na svom Stamford Bridgeu od Bayerna, a nakon 3:0 poraza nije htio u izjavama ništa uljepšavati ni tražiti izlike. Lampard je bio brutalno iskren.

"Nekad moraš biti brutalno iskren i reći da smo igrali jako loše. Nadigrali su nas u svakom segmentu i ovo je bilo pravo triježnjenje za nas. Nije slučajno da ekipa ove razine konkurira za naslove u Bundesligi i Ligi prvaka svake sezone. Razočaran sam što nismo uspjeli napraviti više, ali moramo primiti ovaj udarac i nastaviti raditi da bi došli na željenu i potrebnu razinu", iskreno razočaran bio je Lampard.

Lampard sigurno zna koja je to razina pošto je i sam bio jedan od najboljih svjetskih veznjaka te je osvojio Ligu prvaka. Ta razina rada i izvrsnosti je ono što Englez želi prenijeti svojoj mladoj momčadi.

"Pogledajte njihova dodavanja, odluke koje donose. Naše se odluke moraju popraviti. Ako su naši igrači pametni, a mislim da jesu, pogledat će igrače protiv kojih su igrali i razinu do koje treningom i radom trebaju doći. Uvijek ćemo igrati s ponosom, ali ono što me brine je šira slika. Možemo li se dovoljno brzo oporaviti za Premier ligu i koliko brzo možemo stići do potrebne razine?"

Chelsea će u Njemačku ići oslabljen. Jorginho je akumulirao žute kartone, dok je Marcos Alonso zbog laktarenja dobio crveni karton.

"Jorginho je gotov s pričanjem sa sucima, to je apsolutno nepotrebno kad već imaš žuti. Alonsov crveni nisam vidio, ali ću ga pogledati. No njih neće biti u uzvratu i to je šansa da netko drugi uskoči", završio je strateg engleske momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!